Г-н Куюмджиев обещава АЕЦ „Белене“ на Москва

Дата: 21 Февруари 2013 Автор: EНП

0
302

Дълбоко съм „изненадан“ и възмутен от изявлението на г-н Куюмджиев пред руски медии, че основната цел на БСП в следващото управление ще бъде рестартирането на проекта АЕЦ „Белене“: http://ria.ru/world/20130221/924061713.html

Това ли ще бъде приоритетът на „партията на народа“? Как ще бъде обяснено пенсионерите, майките, безработните, че три пъти по-скъп ток ще ги нахрани? Може би г-н Куюмджиев смята, че мизерията и недоимъкът в страната са твърде малки и иска да ги задълбочи, само за да се хареса на руската публика.

Хората, които днес са по улиците, ясно показват, че не искат повече да бъдат опитни зайчета в ръцете на политически марионетки. Живеем на ръба на оцеляването. Вместо да се работи за високи доходи, ни се предлага да копаем гьолове и се бърка в джоба на бедния данъкоплатец. За пореден път от БСП показват, че защитават корпоративните интереси пред интересите на народа! Тяхната единствена цел е да задоволят чужди на страната ни желания, които утвърждават икономическо и политическо влияние на територията на България.

Мисля за всички е ясно, че българите отхвърлят монополите, независимо дали са наднационални или родни, защото те работят против интересите на гражданите. Единна народна партия от учредяването си води политика срещу олигархията във всички сектори на икономиката, политиката и медиите. За съжаление това, за което предупреждавахме, вече го усещат на гърба си всички български граждани. Изход има и именно затова отговорността за управлението трябва да попадне в нови лица, които не са свързани с криминалния преход.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

20 + 14 =