Единна народна партия учреди нов клуб в Сливен

Дата: 25 Август 2011 Автор: EНП

0
194

Нов клуб на Единна народна партия /ЕНП/ се учреди на 24 август 2011 г. в Сливен. На събитието присъстваха председателят на партията г-жа Мария Капон и доц. Надя Миронова, зам.-председател.

PENTACON DIGITAL CAMERA
PENTACON DIGITAL CAMERA

За председател на местния клуб бе избран 29-годишният икономист Тодор Василев, специализирал и бизнес управление, а за секретар – Атанас Филипов, IT – специалист. И двамата са възпитаници на елитни сливенски училища, след което са учили в реномирани европейски университети и  работили за световно утвърдени фирми, каквито са и другите членове на новосформирания клуб, стана ясно в хода на разговорите.

PENTACON DIGITAL CAMERA
PENTACON DIGITAL CAMERA

В неформална обстановка Мария Капон направи обобщение на най-важните процеси в актуалната политическа обстановка в страната и обсъди с младите членове и симпатизанти на ЕНП в Сливен визията на партията и  важността на вота на всеки един гражданин за предстоящите  избори  за местна власт на 23 октомври. „Ще водим позитивна кампания – това е нашата амбиция. Ще покажем, че България може да е различна, като предлагаме решения“, посочи Капон. Печелене на изборите с максимален брой общински съветници и кметове е ясната цел. ЕНП ще издигне и в Сливен собствена листа за общински съветници, заявиха готовност от ръководството на партията, която има клубове в почти всички селища от областта. Присъстващите се обединиха около факта, че Сливен, като една от „трудните“ общини в страната, се нуждае от промяна, която точно млади и образовани хора, върнали се в България или останали тук, въпреки другите си  шансове,  могат да осъществят.  „Ние ще сме изненадата на тези избори“, коментира Мария Капон  в края на срещата.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

four × four =