ЕНП Монтана откри предизборната си кампания

Дата: 10 Април 2013 Автор: ЕНП

0
260

ЕНП Монтана откри предизборната си кампания на 9 април. Водачът на листата доц. Надя Миронова представи останалите кандидати за депутати и програмата на партията за развитието на България през следващите петнадесет години, която има за основна цел да вдигне качеството на живот. Това са доходи, здравеопазване, пенсионна система и образование. Децата от малките региони – особено планинските, и днес няма равен достъп до образование, същото е и със здравеопазването. Затова предлагаме по-високи делегирани бюджети за училищата в планинските райони.
Доцент Надя Миронова е родена е на 25 април 1964 г. в гр. Монтана. В момента преподава в Университета за национално и световно стопанство в гр. София. Доктор е по „Социално управление“. От 1997 до 2001 г. е изпълнителен директор на „Огоста медиа“ – гр. Монтана. От 1987 г. до 2001 г. е началник „ЕМО“ в ДП „Г. Дамянов“ – гр. Монтана. От 1989 г. до 1991 г. е хоноруван учител в ПГСАГ гр. Монтана. Владее немски, руски и английски.
Останалите кандидати в листата на ЕНП за народни представители са: Аврам Кажалянски, фермер от град Вършец; Елка Лозанова, финансов консултант от Монтана; журналиста Даниел Благоев от Берковица; бизнес дамата Диляна Пелова от Монтана и Сашка Спасова от Монтана.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

4 × 5 =