Лидерът на ЕНП Мария Капон и Елеонора Николова на среща, свързана с активно антикризисно управление

Дата: 28 Май 2009 Автор: ЕНП

0
206

По покана на Гражданско сдружение ГЛАС, днес в Червения Салон на II-я етаж на кафе-сладкарница в хотел България лидера на ЕНП Мария Капон и Елеонора Николова взеха участие в  бизнес закуска, посветена на обсъждане на въпросите, свързани с необходимостта от преминаване към активно анти-кризисно управление в България.

На срещата присъстваха известни икономисти, финансисти, юристи, кметове, индустриалци, банкери, бизнесмени и политици. Срещата на ГЛАС и водещи експерти съвпада с най-активния период на предизборната кампания за европейски и национален парламент и се провежда на фона на очевидното срутване на българската икономика, в условията на световната финансова криза, и пълната безпомощност на правителството на България да реагира адекватно.

Форумът на тема „Незабавна подготовка за преминаване към активно анти-кризисно управление в България“ продължава серията, които Гражданско сдружение ГЛАС започна с цел привличане и обединяване на националния експертен граждански потенциал за изготвяне на пакета от реформи, проекто-нормативни документи, и проекто-решения, необходими за анти-кризисно управление на държавата още от Ден 1 на новото правителство.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

6 − 1 =