Мария Капон: Протестите може би победиха, но правителството падна благодарение на ДПС

Дата: 07 Август 2014 Автор: БНТ, "Денят започна"

0
179

Коалиция „Десните“, в която влизат „Синьо единство“, Български демократичен форум, ЕНП, има гражданска квота, представлявана от Илко Семерджиев, Деница Сачева, Юлиан Войнов и Бойко Станкушев, обяви в „Денят започва“ Мария Капон, председател на ЕНП.

Колкото повече десни хора застанат начело на листите, толкова по-добре за България, каза тя, като уточни, че те са алтернатива на всички симпатизанти, които искат безкомпромисна десница. „Ние сме тези, които не смятаме, че в България ГЕРБ и БСП са единствената алтернатива за следващите избори с техните патерици“, заяви Капон.

 Протестите може би победиха, но всъщност правителството падна благодарение на ДПС, каза още тя. Задкулисието и договорките, които идват за следващите избори, те се виждат отсега и ако ние се самозаблуждаваме, че протестът отвън успя да свали това правителство, аз смятам, че това не е съвсем вярно, добави председателят на ЕНП.

Ние сме отворени към партиите от Реформаторския блок като ДСБ, СДС, БЗНС, каза тя, разграничавайки се от Движение България на гражданите. Тя е убедена, че манталитетът на политиката на БСП и ГЕРБ е еднакъв.

Видео от участието на Мария Капон можете да видите ТУК

ОСТАВИ КОМЕНТАР

three + 4 =