Мария Капон: Тарторите в Орландовци в синхрон с полицията

Дата: 15 Юни 2015 Автор: vevesti.bg

0
356

„Отново някой провокира тези безредици в Орландовци. Там циганите се настаняват незаконно, както и на други места. Никой не взима мерки, най-малко тоя кмет Кръстев дето рита с Борисов мач“, възмути се в профила си във Фейсбук лидерката на ЕНП Мария Капон.

„Обират къщи и магазини, но забележи след като платиш на някоя охранителна фирма (н-р СОТ) спират веднага обирите. Тарторите на циганите са свързани с полицията от 2-ро РПУ и това го знаят всички в квартала“, пише още Капон.

Точно срещу циганското гето са няколко блока, където живеят служители на МВР и те самите се оплакват непрекъснато. Според мен някой е накарал циганите да провокират. Освен това тези същите вилнеят по гробищата в Орландовци и Малашевци, чупят паметници и портрети, за да викат хората циганските фирми за поправка. Това всичко се контролира от техните тартори и полицията.

Нека отговорят и от СДВР, и от Столична община защо години наред не взимат никакви мерки за това“, иска да знае съпредседателят на КП „Десните“ Мария Капон.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

eleven − 1 =