Предстоящо на 26.05.09 (вторник)

Дата: 25 Май 2009 Автор: Коалиция НАПРЕД

0
252

Кандидатите за евродепутати на НАПРЕД Владимир Зиновиев и Петър Петров ще вземат участие в среща–дискусия на тема: „България в Европа”, която ще се проведе от 10.00 ч. в сградата на КНСБ на пл. „Македония” 1, ет. 2.

Там те ще представят позицията на НАПРЕД за европейския социален модел, за основните директиви в областта на трудовите отношения и социалната политика, както и ролята на социалния диалог, в контекста на прилагане на основните принципи на работа на ЕС. На дискусията ще бъдат заявени и основните синдикални позиции, съгласувани и с Европейската конфедерация на профсъюзите (ЕКП) за политиките на ЕС в следващите 5 години.

Кандидатът за евродепутат от НАПРЕД Костадин Костадинов, председателят на ВМРО Красимир Каракачанов и членове на организационния щаб на НАПРЕД в гр. Варна ще се упражнят в символична стрелба по своеобразна политическа мишена с петолъчка, фес и корона. Стрелбата започва в Морската градина в 10.30 ч., а  участниците ще имат право само на 13 изстрела. Победителите ще получат програмата на коалиция НАПРЕД в 13 стъпки.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

12 − 2 =