Мария Капон: Когато се защитават българските интереси, правителствата нямат цвят

Дата: 07 Октомври 2013 Автор: EНП

0
208

Добре е, че все пак третото правителство поред, след решението на Народното събрание, реши да изпълни закона и прекрати договора с „Уорли Парсънс“. Това каза председателят на Единна народна партия Мария Капон по повод официалното прекратяване от страна на НЕК на скандалния договор за консултации за спрения проект АЕЦ „Белене“.

„Когато трябва да се пазят икономическите интереси на България, правителствата нямат цвят, а националност“, подчерта Мария Капон и допълни: Радвам се, ако натискът на извънпарламентарна партия е повдигнал завесата и е направил изпълнителната власт по активна.
„Благодаря на екипа и експертите на Единна народна партия за постоянството и за стоицизма им срещу упреците, които изтърпяха. Ще продължим да работим по разплитането на далаверата „Белене“, за да знаят всички кои се възползват от парите им, докато е обещавал „светло бъдеще“.
Министър Драгомир Стойнев не си позволи да каже не знам, не чух, не видях и реагира адекватно. Дано това е стилът на управлението му и занапред, защото има още работа“, каза още Мария Капон.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

seven − six =