Тодор Василев: Искаме да вървим по чист път с перспектива за хората с дясно мислене

Дата: 10 Май 2013 Автор: Радио Сливен Нет

0
244

По време на предизборната кампания никой от т.нар. големи партии не даде отговор на въпроса какво ще правят след 12 май с управлението и съдбата на страната, когато всичко това свърши и се види, че поредните им обещания са измислени, това коментира водачът на листата на Единна народна партия в Сливен Тодор Василев.

На въпрос ще се повлияят ли избирателите от серията скандали с подслушванията и как европейските институции поглеждат на това, Тодор Василев отговори, че категорично ще има влияние върху избирателната активност.

Крайно време е да се спре с разпределяне на „порциите във властта“. Нека да говорят прокурорите. А ако гражданите чуват, да си направят изводите, допълни той.
По темата за честността на предстоящите избори, водачът на ЕНП в Сливен и региона Тодор Василев сподели, че има притеснения, въпреки относително толерантния тон на кампанията тук. Той предупреди, че гласове се купуват и в момента.

 

Кампанията на Единна народна партия мина с много ентусиазъм, много труд и лични средства на кандидатите. Ние се срещахме пряко с хората по места, разговаряхме с хората – по пазари, по мегдани, по улиците, обикаляхме от човек на човек.
Срещнахме голяма симпатия, но мнозина ни питаха защо да гласуват за номер 44 в бюлетината, след като сме все още малка партия. Казахме на всички, че големи можем да станем само с техния глас и с тяхната подкрепа.
Основните въпроси в странана са свързани с политиката по доходите, безработицата и проблемите в здравната система. На много места обикаляхме и докато разговаряхме с хората, организирахме безплатни тестове за измерване на кръвната захар, съобщи още Василев.
На въпрос с какво би се ангажирал лично, ако получи обществено доверие, Тодор Василев заяви, че сред приоритетите на партията и в неговата дейност ще бъде платформата за скокообразен икономически растеж, която експертите на ЕНП са изготвили през изминалите три години. Второ – безкомпромисно провеждане на операция „Чисти ръце“ в България – нещо, което предложихме преди пет години първи в страната, и продължаваме да настояваме неотклонно за него. На трето, но не по значение място, предлагаме програма „Възраждане“, която обединява образование, наука и култура в единна система. Това ще има огромно значение както за възпитанието на подрастващите, така и за развитието на икономиката и за самочувствиета на нацията като цяло, обобщи водачът на сливенската листа на ЕНП.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

11 − six =